fredag 21 augusti 2020

En ny början

 Hej! 

Det var minst sagt ett tag sedan. Har inte haft lust att skriva, men har heller inte fått det att funka när jag ville. Får se om detta går vägen. 

Det har hunnit hända mycket, vi flyttade till Österlen för att testa livet på landet för ett tag, men är nu påväg tillbaka till Helsingborg igen av flera olika anledningar. 

En av dem är Gertrud, vår älskade lilla bebis i magen. Efter två missfall, ett vi fick reda på i v13 och ett som skedde väldigt tidigt så står vi nu här, med en 28 veckor gammal bebis i magen som vi älskar så. Det är till 85% en tjej, så vi har väl lite ställt in oss på det och chocken skulle vara total om det kom ut en pojke 😂 Men såklart lika välkommet det. Vi har lite svårt att förstå allt som pågår. Svårt att ta det till oss och våga tro på det pga missfallen, men så kära vi är i den lilla. Som vi längtar. 


Denna helgen är vi i Helsingborg, vi ska se vår lägenhet för första gången, äta middag med goda vänner, rensa svärföräldrarnas garage och vara lediga bara. Det har varit en intensiv sommar och hösten kommer fortsätta i samma spår. Vi får se om ni får hänga med på resan, det är målet, mest för att jag tycker det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa och minnas sen. 


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar