lördag 24 maj 2014

Tacos

Igår började jag jobba vid 08.30. Vi hade bara fem barn på vår avdelning på förskolan så det blev en helt underbar lugn dag. Man kunde verkligen ge varje enskild individ precis den uppmärksamheten som de både vill ha och som de förtjänar. Vi lekte ute hela förmiddagen, åt en lugn lunch och sen var det dags för vila. Lagom tills alla barnen var vakna och det var dags för mellanmål så var det dags för mig att gå hem

Hem till lilla Sankt Olof och duscha, packa och fixa det sista. Sen bar det av till Sjöbo. Hade en jättetrevlig kväll med fina vänner. Massor med skratt, tacos och sällskapet var toppklass. Det var helt galet varmt också. Smink var knappt lönt och vi satt ute till typ 8 och man kunde fortfarande då sitta i linne och shorts. Asgött!

Med ett hjärta fyllt med värme och en mage fylld med tacos bar det sen av till Helsingborg där jag är nu. Idag är vädret grått, men hjärtat fortfarande lika varmt. Hoppas på mer sol imorgon! På måndag bär det av mot österlen igen. Mot jobb och verkligheten. Jag njuter ett par dagar till :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar