lördag 6 april 2013

Jude

Kom på att ni inte har någon aning om hur pojkarna är. Så jag tänkte presentera dem för er, så att ni får veta lite mer om dem.

Jude är den äldre brodern. Han är större än lillebror, trots att de är tvillingar. Jude är oftast ren och skär lycka. Han studsar igenom livet, bokstavligt talat. Han uttrycker känslor, han gör likadant som du, han härmar och apar efter. Han älskar lekplatser, att springa och hoppa och att leka utomhus. Han blir rastlös ganska fort, och sitter inte gärna still.

Jude säger hej varje gång vi möter någon när vi är ute på promenad. Han pratar i meningar, och använder ord som Jess och jag använder, fast att han inte har en aning om vad de betyder. Han älskar att handla mat. Han delar med sig av allt, mat, leksaker mm. Hans favorit program är Sesame Street med Elmo, Cookie monster och hela gänget. Jude är väldigt vänlig, ritar han något så är det till mamma, hittar han något ute så är det till någon, sällan till honom själv.

Jude älskar rosa, han gillar att måla, och detta är ända gången han verkligen sitter ner och koncentrerar sig. Hans favorit person i hela världen är morfar. Allt morfar gör ska Jude göra, allt från att bära ved till att äta maten från morfars tallrik. När han vill få sin vilja igenom så säger han snälla och tack, annars är det lite sämre med det. Han har väldigt lätt för att ta kontakt men nya människor, och är väldigt modig. Förutom när det kommer till dammsugaren, den är han livrädd för.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar