onsdag 31 oktober 2012

Blåst

Dagen idag har varit lugn, tanken var att vi skulle åka till Zoo, men jag hittade inte dit (svängde på fel ställe) och ett av barnen var inte på topp idag, så jag bestämde mig för att köra hem igen och se till så han vaknade och höll sig vaken tills det var dags för nap. Det gick hur bra som helst och de hade det mysigt här hemma.

Efter lunch och middagslur så gav vi oss ut på nya äventyr. Vi åkte till en lekplats som ligger precis vid sjön. Kan tänka mig att där är hur vackert och mysigt som helst en dag när det inte blåser, men det blåste som bara den idag. Inga stormbyar precis, men vinden tog verkligen tag i en. Barnen tappade dock ganska snabbt intresset för lekplatsen när där kom två killar och började draksurfa (heter det så? På engelska heter det Kitesurfing i alla fall) Hur coolt som helst, det gick jättesnabbt och de trixade och hade sig.

Imorgon är det Halloween, men först har vi en tid hos doktorn, Vi ska direkt från doktorn till ett Halloween-event, så det kommer komma in en humla, en spindel, en fe och en häxa på doktorsexpeditionen, haha det kan bli intressant.

Bjuder på en härlig höstig bild på pojkarna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar