torsdag 24 november 2016

Tröttmössa

Jäääävlaaar vad trött jag är. Klockan ringde 06:15 imorse och det var längesedan jag gick upp före 08. Kroppen förstår inte riktigt vad jag sysslar med haha. Men har en kollega som är iväg hela dagen, så jag går in och täcker upp för henne nu på morgonen. Dessutom somnade jag sent både i förrigår och igår. Trött.nu ! 

Gårkvällen var super. Kristina fyller år på fredag så vi firade henne med middag på Pinchos, presenter och mys :) har aldrig ätit där innan men blev väldigt positivt överraskad. Först och främst så var där så snyggt och coolt inrett. Sen gillade jag beställningssättet, trodde jag skulle ha svårt för det då jag är lite emot mobiler vid matbordet (tant, jag vet) men det var smidigt och till råga på allt så var maten väldigt god. Lite snålt utbud för mig som inte gillar (eller kan äta för den delen) chili och lite starkare kryddor, men allt der jag åt var fantastiskt gott :D 


En väldigt trevlig kväll helt enkelt 😃
Nu ska jag njuta av min bussresa till jobb lamporna som finns överallt just nu är ren magi. Älskar det! Imorgon är jag ledig också, underbart ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar