fredag 2 januari 2015

Mitt 2014 Januari - Juli

Så var det dags att summera 2014, känns som om det inte var så längesedan jag gjorde det med 2013. Tiden verkligen springer iväg. Det har varit ett tufft år, på många sätt, men även ett år kantat med lycka och värme.

Januari:
Jag jobbade massor i Januari. Rent generellt så har jag jobbat mycket detta året. Ibland två olika jobb på samma dag. Har haft ett par dagar då jag jobbat 17 timmar i sträck. Jag vart förkyld och Anna och Daniel hälsade på mig. Vi åkte runt på loppisar och kollade på frost.

Februari:
Jag hade en vecka med konstant huvudvärk, efter rekommendation från en läkare tog jag en treo. Det visade sig att jag vart överkänslig mot koffein och jag sov ca 3 timmar på 48 timmar och vart konstant rastlös och igång. Jag fick även inflammation i all muskulatur i överkroppen samt alla senfästen efter att ha tränat när jag var sjuk. Jag passade Sofie, vi hade en jättemysig dag med picknick vid havet. Jag blev kysst för första gången och jag firade alla hjärtans dag med middag ute och bio med mina bästa vänner.  

Mars:
Fick reda på att jag skulle få göra min efterlängtade bröstoperation. Jobbade massor. Jag hade en helt underbar dag med Sixten och Hugo.

April:
Jag började April med en bröstoperation. De tog bort ca 0,5 kg på varje bröst och det kan vara något av det bästa jag gjort. Mitt liv är så mycket lättare nu och jag har inte alls samma problem med ryggen eller med nacken som jag haft tidigare. Jag var sjukskriven, och hade därför mycket tid över till mina tankar och mina hjärnspöken gjorde sig kända på ett sätt som aldrig förut. Här började en resa med att hitta mig själv som antagligen kommer vara livet ut. Den 20 april träffade jag Simon för första gången. Aldrig förut har jag känt mig så trygg i en persons sällskap så fort som jag gjorde med Simon. Han är min trygga hamn, min första kärlek och han fångar mig utan att jag ens hunnit falla.

Maj:
Jag började Maj i Helsingborg. På bästa sätt alltså ;) Jag firade min födelsedag med släkten och sen på restaurang i Malmö med Hanna och Daniel. Simon hälsade på mig för första gången, vi var på stenshuvud och vid havet i Vitemölla. Började på en 6 veckors lång tjänst i Simrishamn som skulle visa sig ge mig tre nya bekantskaper som jag hoppas varar livet ut. Och jag träffade även Hannas Chaiwan för första gången en varm majkväll i Sjöbo.

Juni:
Det började tungt. Simons och min resa började med lika många motgångar som framgångar och det är en av anledningarna till varför jag känner så starkt för honom, för det har varit ärlighet och korten på bordet från dag 1. Jag spenderade så mycket tid som möjligt vid havet. Jag firade midsommar hos Daniel och jag träffade delar av Simons familj för första gången.

Juli:
Jag kom igång med att springa denna sommaren, och jag älskade det. Men krämporna avlöste varandra och i Juli var det höftens tur att ge upp. Simon och jag blev officiellt tillsammans, den 19:e juli för att vara exakt. Den 19 juli var en omtumlande dag, men samtidigt en helt magisk dag som jag aldrig kommer glömma. Vi badade i havet med Simons föräldrar, vi grillade och hade det hur mysigt som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar