lördag 12 oktober 2013

Alcatraz, fast bara nästan

Än så länge så går saker och ting inte riktigt som tänkt. När vi kom ner till lobbyn imorse, för att fråga hur man lättast tar sig till piren där färjan till Alcatraz går så tittade mannen i receptionen på oss med stora ögon och säger: "Ni vet att Alcatraz är stängt va?" FAN ! För er som inte vet så är här en stor kris i usa, och alla nationalparker och sånt är stängt. Och därför även Alcatraz. SUCK, men vi åkte ner och fick åka under Golden Gate bron och så fick vi åka runt Alcatraz, det var inte samma, men det var det bästa vi kunde göra.

Efter touren som var på ca 1,5 timmar så åt vi lunch på Hard Rock Café. Solen värmde men vinden var kall. Vi bestämde oss för att inte planera något direkt utan bara lunka runt lite. Sagt och gjort. Mysigt ställe, sjölejon, souvenirbutiker och en hel del skumma typer. Vi tog spårvagnen både dit och tillbaka och innan vi gick tillbaka till vårt hostel så passade vi på att shoppa lite. Jag köpte en tröja, ett linne och en kappa. Daniel köpte en blazer.

Vi mötte upp Rebecca på vårt hostel och sen gav vi oss ut för att äta. Vi hittade tillslut en liten italiensk restaurang. Helt okej mat, udda ställe.

Nu sover Daniel och även jag ska göra John Blund sällskap. Vi ska ju trots att upp ganska tidigt imon. Det tar för lång tid att ladda upp bilder här ikväll, så ni får dessa tre, resten får komma senare, nu måste jag sova!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar